Срджан РАДУЛОВИЧ: «Я відчуваю себе дуже впевнено у цій ситуації»

Наставник збірної України – про майбутню гру з командою Литви

Головний тренер жіночої збірної України з баскетболу Срджан Радулович поділився очікуваннями від майбутнього двобою відбору до Євробаскету-2023 із національною командою Литви.

«Це дуже важкий суперник. У них гарно працює система, як в захисті, так і в нападі. Вони сильні в кожній позиції, особливо в лоу-пості, що, зокрема, було нашою проблемою в останньому матчі. Ми проаналізували свої помилки і намагатимемось їх не повторити, треба виправити проблеми в захисті. Литовки добре грають у швидкому нападі і, крім того, в першому матчі з ними ми втратили багато легких очок, не забивши свої кидки, що в результаті позначається на результаті гри. Але, я думаю, у нас є всі шанси на перемогу в цьому матчі.

У мене було багато фіналів у тренерській кар'єрі. Можу сказати за себе - я відчуваю себе дуже впевнено в цій ситуації. Тож для мене це можливість продемонструвати хороший результат, а не думати про якийсь тиск. Адже в таких матчах грати важко, якщо ти відчуваєш тиск на своїх плечах. Ми всі професіонали і маємо в голові розібратися з цією ситуацією», - розповів Радулович.

Юрій Остроумов Джерело: Федерація баскетболу України (ФБУ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 серпня 2024, 06:11 4

Грюкнути дверима. Або все ж спробувати залишитися