Ліверпуль – Евертон. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 13 лютого о 22:00 за Києвом

13 лютого на «Енфілді» пройде матч 23-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Ліверпуль» зустрінеться з «Евертоном». Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

Ліверпуль

Команда зараз виглядає відверто жахливо. Має рацію Аліссон, який відмовився обговорювати шанси пробитися в топ-4 і зберегти перепустку до Ліги чемпіонів - «червоним» би наступний поєдинок, для початку, виграти. Востаннє перемогти вийшло «Вулверхемптон», і то у переграванні, 1:0, після скандальної нічиєї у попередньому поєдинку. "Вовки" взяли переконливий реванш у Прем'єр-Лізі, розбивши фаворита 3:0. Причому вже на 12-й хвилині там Аліссону забили двічі! Зараз у чемпіонаті у підопічних Клоппа 1 очко у 4-х турах - завдяки нульовій нічиїй проти іншого кризового гранда, «Челсі». До цього були також поєдинки, де «мерсисайдці» отримували по 3 м'ячі у свої ворота, з «Брентфордом» та «Брайтоном». У результаті «Ліверпуль» впав у самий низ першої десятки, а 2023-го року в АПЛ у нього абсолютно найгірші результати.

Евертон

Клуб знову, як і торік, намагається вирішити свої проблеми за рахунок зміни наставника. Френк Лампард впорався з першим завданням, вивівши з кризи за Бенітеса і не допустивши падіння в Чемпіоншип. Але в новому розіграші в англійця виходило щось тільки на старті, а потім «сині» пішли в затяжну кризу. Проте, «Лемпсу» давали шанси і чекали проблеми, звільнивши лише після 0:2 із прямим конкурентом, «Вест Хемом». Проект очолив досвідченіший фахівець, Шон Дайш, пам'ятний по роботі з «Бернлі». Він прийняв команду, що взяла лише 1 очко у 7 крайніх турах - причому за рахунок сенсаційної нічиєї з «Манчестер Сіті». Ще й з молодим лідером, що пішов, Гордоном. І відразу ж клуб видав із новим менеджером сенсаційний успіх. Аутсайдер за рахунок єдиного голу Тарковськи обіграв беззаперечного лідера, «Арсенал»! Це точно підніме настрій та додасть впевненості у собі.

Статистика особистих зустрічей

Це дербі, яке вважається однією з найважливіших у країні. Минулого сезону «Ліверпуль» виграв обидва поєдинки. Але восени все закінчилося нульовою нічиєю.

Прогноз

Букмекерські контори все ще вірять у «Ліверпуль». Але із нинішнім сусідом «Евертон» може боротися. Ставимо на гостей при форі +1 гол з коефіцієнтом - 2,06 по Parimatch.

  • 1.57
  • 4.54
  • 6.25
Сделать ставку Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 травня 2024, 03:17 3

23 травня леверкузенська команда поступилася бергамаскам з рахунком 0:3

Коментарі