Луїс ЕНРІКЕ: «Як швидко пройшов час»

Іспанський тренер звернувся до вболівальників

52-річний Луїс Енріке виступив із публічним зверненням до вболівальників збірної Іспанії, стан якої він, як відомо, залишив у четвер, 8 грудня. Спеціаліст серед іншого закликав підтримати нового головного тренера «фурії рохи» Луїса де ла Фуенте.

«Все почалося 4 роки тому, і як швидко пройшов час. Я вдячний тим, хто запросив мене, всім співробітникам, з якими ми ділилися досвідом. Дякуємо гравцям, які були зразковими у своїй поведінці. А також усім помічникам, які працювали з гравцями та всьому технічному персоналу.

І останнє, але не менш важливе - уболівальникам, які незмінно підтримували нас у всі часи та особливо у найвідповідальніші моменти. Настав час прощатися і в цих випадках лише невеликі роздуми… Те, що потрібне національній збірній - це підтримка у всіх її сенсах, щоб Луїс де ла Фуенте зміг досягти всіх своїх цілей. Вперед, Іспанія», - написав у своєму листі Луїс Енріке.

Збірна Іспанії на чемпіонаті світу 2022, що проходить зараз у Катарі, завершила виступи на стадії 1/8 фіналу, програвши по пенальті команді Марокко - 0:0, пен. 0:3.

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 21:03 4

«Челсі» хоче підписати українського голкіпера