Поразки Динамо та Дніпра-1 у єврокубках, Магучіх виграла Діамантову лігу

Головні новини за 8 вересня на Sport.ua

Пропонуємо ознайомитися з добіркою головних новин та матеріалів на Sport.ua за четвер, 8 вересня.

1. Небажаний дебютант. Динамо у Стамбулі втратило нічию з Фенербахче. Господарі забили вирішальний гол у компенсований час.

2. Невдача на старті. Дніпро-1 не втримав нічию проти АЗ Алкмар. Команда Олександра Кучера невдало розпочала кампанію в Лізі конференцій.

3. Не критичне фіаско. Україна закрила боротьбу в групі поразкою від Хорватії. Команда Айнарса Багатскіса може фінішувати другою у групі С.

4. Фінал Діамантової ліги. Магучіх завоювала золото, Геращенко - срібло. Яскравий фінал українських легкоатлеток.

5. Євробаскет. Збірна України дізналася суперника в 1/8 фіналу. Україна зіграє проти Польщі.

6. Підсумки 1-го туру Ліги Європи. Асист Коваля, фіаско Роми та Ман Юнайтед. 8 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги Європи.

7. Підсумки 1 туру Ліги конференцій. Вест Хем переміг в пам'ять про Королеву. 8 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги конференцій.

8. Фінал сезону зі сріблом! Бех-Романчук знову з медаллю Діамантової ліги. Українка знову серед найкращих у секторі потрійного стрибка.

9. Україна програла Португалії у півфіналі Євро-2022 U-19 з футзалу. Фінал пройде 10 вересня, матч за бронзу не передбачений.

10. Бразилія та Польща зіграють у півфіналі чемпіонату світу з волейболу. Іншу півфінальну пару напередодні склали Італія та Словенія.

Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 17:05 6

Каталонці перемогли з рахунком 2:0