Печерський суд заборонив УПЛ та УАФ блокувати трансляції на ютуб-каналах

Також організаціям заборонено знімати очки з клубів

Печерський районний суд Києва ухвалив два рішення про забезпечення позовів щодо історії з телепулом УПЛ.

Першою ухвалою суддя Світлана Волкова заборонила Українській асоціації футболу, Українській Прем'єр-лізі та Setanta Sports перешкоджати трансляції домашніх матчів «Динамо», «Зорі», «Дніпра-1», «Металіста» та «Руха» на ютуб-платформах. У тому числі й шляхом подання скарг до ютубу щодо порушення цими каналами авторських прав.

Йдеться про показ таких матчів у сезоні 2022/23 на офіційних ютуб-каналах перерахованих клубів, а також на ютуб-каналах Football Hub, ПроФутбол Digital та ТСН-Проспорт, що входять до медіахолдингу 1+1 media.

В ухвалі Печерського суду від 31 серпня зазначено, що відповідну заяву про вжиття необхідних заходів подав Олександр Васильович Козаченко. Людина з таким прізвищем фігурувала як керівник відділу розважальних інтернет-проектів 1+1 Media.

Другою ухвалою суддя Сергій Вовк заборонив УАФ та УПЛ застосовувати будь-які грошові та спортивні санкції щодо футбольних клубів, які збираються транслювати самостійно свої домашні матчі.

В ухвалі Печерського суду також від 31 серпня зазначено, що відповідну заяву про вжиття необхідних заходів подала Лобановська Світлана Валеріївна - дочка Валерія Лобановського.

Обидві ухвали про забезпечення позову підлягають негайному виконанню, а їхнє оскарження не зупиняє їх виконання. Апеляційну скаргу можна подати протягом 15 днів.

Денис Шаховець Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:20 5

Між Шахтарем та Динамо зберігся інтервал у 4 очки за 4 тури до фінішу

Коментарі