Олег ПЛОТНИЦЬКИЙ: «Це чемпіонат світу, а не чемпіонат області»

Капітан збірної України – про суддівство в матчі з Пуерто-Ріко

Капітан збірної України Олег Плотницький прокоментував перемогу над національною командою Пуерто-Ріко на чемпіонаті світу з волейболу.

«Традиційно - початок першого сету нервовий. Пізніше ми наздогнали [суперників], середину сету добре грали, подача пішла. Контрольну подачу я не зробив, хоча можна було б. Потім було ще кілька наших помилок, і ми програли [перший сет]. Суто через свої помилки, вони ж нічим не здивували, нічого такого не зробили. Ми самі програли цей сет.

Жовта картка за розмову з суддею? Так, це теж треба робити - їх потрібно пресингувати. Вони стоять, дві передачі - дві помилки, але суддя не свистить. Це ж чемпіонат світу, а не чемпіонат області.

На чемпіонаті області в Хмельницькому вам «засвистять» усе - ви не зможете так пасувати. А тут - на тобі. Так не буває. Плюс - треба ж і час трошки потягнути. У них пішла гра, вони стали брейк-поінти брати. Пішов, поговорив, постояв, ти подихав, хлопці так само. Суддя дав ту жовту картку, але нічого від цього не станеться», - сказав Плотницький.

Денис Шаховець Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 14:58 10

Команди обмінялися голами

Коментарі