Ставки на фоли у футболі

Декілька варіантів маркетів, що доступні в розписі на ставках у футболі

Футбол не варто зводити до голів та результатів, як мінімум, у плані спортивних ставок. На найпопулярніший вид спорту букмекерські компанії розробили різноманітні види парі - у тому числі і на фоли. Під цим словом англомовного походження розуміють різні порушення правил.

Як правило, кількість доступних у цьому розписі не так багато. Але все ж таки є кілька варіантів маркетів, що доступні в розписі. Як правило, є такі події у фолах у футболі.

До парі на фоли також відносять і окремі ринки - на пенальті, картки - "жовті" та, рідше, "червоні" (за видаленнями може бути просто "так/ні"). У цих ринках, особливо на попередження, найчастіше з'являється повноцінний розпис або навіть самостійний розділ, з тоталами, переможцем тощо. Є й комбо-варіант ставки - на поєднання "пенальті+видалення". Навіть просто правильну відповідь "так/ні" можна добре заробити, адже коефіцієнт зазвичай високий.

У зв'язку з тим, що розписи на фоли у букмекерів не дуже великі, вибір для складання прогнозу обмежений. Але при цьому все одно потрібно добре все аналізувати (крім "чет/нечет"), намагаючись враховувати різні чинники, від стилю гри кожної команди і до погодних умов та антропометрію учасників. Не завадить і почекати, доки не розпочнеться зустріч і не буде зрозуміло з трансляції, як налаштовані команди, а також суддя - дає він грати, боротися, або, навпаки, одразу тягнеться до свистку та до "карток". І лише потім варто, зрозумівши, що передматчевий аналіз втілюється в реальність, переходити до ставок.

Є й ті, хто працює в прематчі - саме там букмекери пропонують найвищі та найпривабливіші коефіцієнти. Як варіант, варто почекати, коли оголосять склади і буде зрозуміло, яких футболістів ставлять і, отже, яку формацію, яка атакує чи захисну, обирають. Так можна до стартового свистка використати досить привабливі котирування.

Віталій Петровський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 травня 2024, 12:45 9

Португальський гранд цікавиться українським захисником