Setanta та УПЛ подадуть скаргу на Групу 1+1 до Нацради з телебачення

Нацрада може застосувати різні санкції щодо телеканалу

Телекомпанія Setanta Sports та УПЛ готують скаргу до Нацради з питань телебачення та радіомовлення.

Справа стосується неправомірного використання їхнього контенту (а саме - трансляції матчів УПЛ) та порушення Закону України «Про авторське право та суміжні права» медіагрупою 1+1 Медіа, включаючи телеканал 2+2.

Надалі Нацрада може застосувати різні санкції щодо телеканалу у разі прийняття відповідного рішення. Розглядається можливість подання судового позову, повідомляє паблік Бий-Біжи.

Цікаво, що трансляцію матчу між «Зорею» та «Ворсклою» було видалено з YouTube-каналу FootballHub через порушення авторських прав. Проте, матч потім був опублікований на каналі ТСН Проспорт.

Раніше УПЛ повідомила про те, що за підсумками матчу 1-го туру між «Зорею» та «Ворсклою» до КДК УАФ буде передано документи щодо порушення правил телепулу.

«Зоря» відмовилася передати каналу Setanta Sports сигнал для трансляції поєдинку з полтавцями, хоча телеканал підписав договір про єдиний телепул УПЛ. Матчі «Зорі» продовжують показувати канали групи 1+1 та їхній YouTube-канал.

Справу буде розглянуто у Контрольно-дисциплінарному комітеті УАФ. Клубу можуть загрожувати штрафи, а потім жорсткіші заходи, зокрема виключення із турніру.

Микола Степанюк Джерело: Бий-біжи
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 12:12 0

Екссуперник українського боксера поділився думками про бій

Коментарі