Василь ЛОМАЧЕНКО: «Щодня я молюся за Україну»

Український боксер висловився з приводу повномасштабного вторгнення росії в Україну

Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко висловився щодо окупаційного вторгнення рашистів на територію України. 34-річний український боксер заявив, що щодня молиться, щоб війна завершилася:

«Щодня я молюся за Україну, за народ. Молюсь, щоб зупинити війну. Коли я повернувся до України, гадаю, це був другий день війни, ваша свідомість змінюється, бо ви бачите інше життя. Ніхто не міг зрозуміти, що сталося того дня. день. Це дуже погано. Погано для всього світу», - розповів Ломаченко в інтерв'ю Top Rank Boxing після прильоту до США.

Зазначимо, що окрім неоднозначної позиції Ломаченка щодо розв'язаної росією війни проти України, уродженець Одеси також у своєму Instagram привітав діда з днем ​​перемоги (9 травня), а потім виклав інтерв'ю митрополита УПЦ МП, який відкрито заявив, що «українці заслужили бомбардування російською армією, оскільки терплять гей-паради у Києві».

Нагадаємо, Василь Ломаченко останній бій провів у грудні минулого року, вигравши в ньому одноголосним рішенням суддів у Річарда Коммі.

Публикация от 🇺🇦LomUs™️🇺🇦 (@lomus_official)

Данііл Агарков Джерело: Top Rank Boxing
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 19:59 0

Артем забив 20-й м'яч у поточному сезоні Ла Ліги

Коментарі