Наступний сезон УПЛ, найімовірніше, відбудеться на території України

Це рішення підтримує більшість клубів УПЛ

Наступний футбольний сезон УПЛ найпевніше відбудеться на території України. Про це пишуть відразу кілька відомих українських спортивних журналістів.

Повідомляється, що така директива йде від глави держави Володимира Зеленського, який дав зрозуміти, що винятків щодо виїзду за кордон не робитимуть. Також сказано, що це рішення підтримує і більшість клубів УПЛ.

Наразі клуби мають прийняти цей варіант як робочий. Планування наступного сезону відбуватиметься спільно з Міністерством Оборони, котре має дати чітко зрозуміти - де грати безпечно: лише в Києві, тому що місто краще за інші захищене від ракетних ударів, або на заході країни.

Також опрацьовуються чіткий алгоритм, як діяти під час тривоги та загрози повітряного удару. Найпевніше у такому випадку матч перериватимуть, а команди чекатимуть у роздягальні. Якщо тривога затягується - дограють умовно наступного дня.

Починати чемпіонат будуть орієнтовно від серпня. Або ж з кінця липня, якщо відпрацюють механізм і матимуть час для повноцінних зборів. Всі матчі протягом воєнного часу відбуватимуться без присутності глядачів на трибунах.

Володимир Клепач Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 квітня 2024, 13:01 1

Український воротар може залишити влітку «Реал»

Коментарі