Леонід БУРЯК: «Незрозуміло, чому Маркевич так ставиться до Динамо»

Легенда «Динамо» - про слова Мирона Маркевича

Легенда «Динамо» Леонід Буряк прокоментував різкі висловлювання Мирона Маркевича на адресу керівництва київського клубу:

«На жаль, не у всіх наших функціонерів є прагнення єднання української футбольної сім'ї в цей складний час. Це я про Мирона Маркевича. Після завершення досить активної кар'єри тренера він почав працювати у Федерації футболу України. Мені незрозуміло, чому Мирон Богданович так ставиться до київського «Динамо», за першої ж можливості, навіть у нинішній нелегкий час, намагається «уколоти», «зачепити» київський клуб.

А чи не краще йому всі свої зусилля зараз направити на нашу національну збірну, на яку 1 червня чекає складне випробування - матч плей-оф відбору на ЧС-2022 зі збірною Шотландії? Тим більше, у нашої головної команди країни проблем поки що достатньо.

Якщо Мирону Богдановичу чомусь не подобається «Динамо», його тренувальний процес, його наставники та керівництво клубу, моя порада - не дивитись ігри за участю киян, просто вимикати телевізор. А свої поради, побажання та критичні стріли він може залишити при собі. Нехай береже свою нервову систему, адже його думка не цікава ні керівництву клубу, ні тренерам, ні вболівальникам біло-синіх. «Динамо» і без нього знає, що і коли йому робити, і його підказок не потребує.

Краще направте, Мироне Богдановичу, свою невгамовну енергію на те, як відродити колишню популярність «Карпат», «Металіста», «Дніпра» - клубів, у яких ви працювали і які покинули нашу вітчизняну Прем'єр-лігу або взагалі зникли з футбольної карти. Адже президенти цих клубів - Петро Димінський, Олександр Ярославський, Ігор Коломойський - створювали вам, головному тренеру, всі умови для плідної роботи. А де зараз бразильці Марлос та Жуніор Мораес, які отримали українське громадянство, чому свого часу ви активно сприяли?

В українському футболі і так дуже багато проблем, якими міг би зайнятися цей фахівець. Було б у нього бажання цим займатися, а не розганяти «зраду» та шукати «підводне каміння» там, де їх апріорі бути не може».

Олег Дідух Джерело: Обозреватель
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 06:55 1

Українцем цікавляться «Мілан», «Наполі» та «Боруссія Дортмунд»

Коментарі