СУРКІС:«Краще допомагати країні з-за кордону, ніж сидіти у підвалі на базі»

Президент «Динамо» відповів хейтерам, які говорили про втечу Суркісів

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс відповів хейтерам, які кажуть, що Суркіси втекли з України:

«Ніхто нікуди не втікав. Я був в Україні, допоки не вивіз футболістів із їхніми сім'ями. І лише після цього я поїхав. Мій брат узагалі їхав з ускладненнями після коронавірусу, документи про це були надані до Верховної Ради. Те, що ми вивезли $17 мільйонів, могли вигадати лише люди з хворою фантазією. Довелося найняти кваліфікованих юристів в Угорщині, щоб вони зробили запит до прикордонної служби, і вже офіційну відповідь ми направили до ДБР, який підтверджує, що ми виїхали абсолютно законно.

Мій брат сьогодні перебуває в Україні, він уже повністю одужав та був у Парламенті. Його позиція щодо війни така ж, як у мене. Мій брат зробив для країни більше, ніж усі ці сьогоднішні футбольні діячі, разом узяті. Євро-2012 - повністю його заслуга. А вони лише вміють прикриватися патріотичними гаслами.

Мені 63 роки, і я вважаю, що виїхати та допомагати нашій країні буде правильніше, ніж просто сидіти у підвалі на базі «Динамо». Я та моя сім'я допомагаємо улюбленій Україні, але я не хочу це афішувати. Афішують переважно ті, хто нічого не робить. Якщо в якихось справах я потрібен в Україні, то сяду в машину і без проблем приїду».

Микола Степанюк Джерело: FanDay
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 червня 2024, 20:37 18

3 червня о 21:45 відбудеться товариський матч у Нюрнберзі

Коментарі