Шахтар – Маріуполь – 1:2. Текстова трансляція матчу

Стенограма товариського матчу

Товариський матч.

«Шахтар» - «Маріуполь» - 1:2

Тете, 48 - Кухарук, 41, Пятов, 58 (автогол)

«Шахтар»: Трубін (Пятов, 31) - Ісмаїлі (Корнієнко, 31), Матвієнко, Бондар, Додо (Вінісіус, 31) - Маркос Антоніо, Майкон (Степаненко, 31) - Мудрик (Судаков, 31), Педріньо, Нерес - Мораєс (Тете, 31).

Запасні: Пузанков, Вітао, Конопля, Фарина, Бондаренко.

«Маріуполь»: Гальчук - Драмбаєв, Биков, Чоботенко, Меліченко - Чех, Гулько - Топалов, Мишньов, Кащук - Кулаков.

Запасні: Турбаєвський, Стасюк, Холод, Удод, Козик, Очеретько, Шостак, Хромей, Петерман, Світюха, Микитишин, В'юнник, Гончарук.

Стадіон: «Regnum Carya Golf & Spa Resort» (Белек, Туреччина).

У вівторок, 15-го лютого, відбудеться товариський матч, у якому будуть змагатися донецький «Шахтар» та «Маріуполь». Матч пройде в Белеку (Туреччина), на полі стадіону Regnum Carya Golf & Spa Resort, початок о 16:00.

Поновлення сезону української Прем'єр-ліги вже не за горами, тож команди поступово завершують свої цикли підготовки на зборах. Донецький «Шахтар» не є винятком у цьому плані, і вже незабаром колектив Роберто Де Дзербі вдруге за два з половиною тижні зіграє проти «Маріуполя». Нещодавно «гірники» не змогли здолати свого принципового регіонального суперника (0:0), але загалом у контрольних поєдинках за поточний тренувальний цикл ще не програвали.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Шахтар» - «Маріуполь». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Олександр Снітко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 травня 2024, 06:12 2

Калле Зауерланд оцінив перемогу українця

Коментарі