Максим ШАЦЬКИХ: «Ігнатенко виправився за свою помилку»

Спеціаліст поділився думкою про вихід «Динамо» до 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА

Колишній форвард та тренер «Динамо» Максим Шацьких прокоментував перемогу київської команди U-19 у матчі з «Депортиво» у межах 1/16 фіналу Юнацької Ліги УЄФА.

«Добре, що «Динамо» пройшло далі. Це найголовніше! А яким саме шляхом - це вже не важливо. Гра була досить живою і на відкритих курсах до вилучення футболіста «Депортиво». За рахунку 2:2 іспанці вже десь тягли час, догравали та доводили справу до пенальті. «Динамо» намагалося і хотіло з гри третій м'яч забити, але не вийшло. Але добре, що у серії пенальті все склалося на користь киян.

Чи вдалося воротареві киян Денису Ігнатенку виправитися в серії пенальті за помилку, допущену у матчі? Звичайно! Він два м'ячі відбив. Емоції, звісно, ​​показали його хвилювання. Він був заряджений повністю. Після кожного відбитого пенальті Ігнатенко реагував доволі емоційно. Ну, це - молодість! Надалі, я думаю, він спокійніше реагуватиме.

Потенційні суперники у наступному раунді? Я завжди казав - яка різниця, хто трапиться. В 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА залишаються найсильніші команди. Неймовірно, що хтось випадково туди пробився. У дорослому футболі всяке буває, наприклад, хтось може випадковий гол забити, відбитися та пройти далі. На юнацькому рівні таке рідко трапляється», - сказав Шацьких.

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 травня 2024, 11:53 1

Промоутер Тайсона поділився думками про українця

Коментарі