Валентина СЕМЕРЕНКО: «Даю шанс молодим виявити себе»

Українська біатлоністка – про припинення виступів на Олімпіаді-2022

Українська біатлоністка Валентина Семеренко прокоментувала дострокове завершення виступів на Олімпіаді-2022:

«Напишу коротко. Всі знають, що спорт - це здоров'я. Здоровий спосіб життя, правильне та збалансоване харчування, нормальний сон. Все це сприяє зміцненню організму. Але цього таки не достатньо, щоб по-справжньому досягти гармонії в спорті.

Біатлон - не просто моє життя, моя душа. Адже це надзвичайний прилив енергії, яка наповнює кожну клітину організму, змушує по-іншому дивитись на звичні речі, радіти кожному новому дню. Той, хто не займається спортом, ніколи не зрозуміє ту радість та приємну важкість в м'язах, яка виникає після тренування. А бажання щоденних тренувань може зрівнятись хіба що зі спрагою.

Я робила і роблю все можливе та неможливе, щоб отримувати задоволення від улюбленої роботи. Але мій організм дав збій, що змусило мене залишити Олімпійські ігри. Я довго думала і даю шанс молодим проявити себе на старті. Всі ж так цього хотіли!

Щасливі ті, хто присвятив себе спорту та несе горде звання спортсмена крізь все життя. Спорт - основа життя, адже так говорять: «Рух - це життя!» Всім висловлюю подяку за підтримку, будьте здорові».

Олег Дідух Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 07:01 2

Андрій Лунін навряд чи перейде в «ПСЖ»

Коментарі