Металіст здобув вольову перемогу над Вересом у Winter Cup 2022

Тепер доля головного призу турніру вирішиться у поєдинку харків'ян та «Полісся»

Зважаючи на те, що напередодні футболісти «Полісся» здобули другу перемогу в турнірі та набрали 5 очок, і «Металісту», і особливо «Вересу» треба було вигравати, щоб сподіватися на підсумкове перше місце. Можливо тому суперники діяли у першому таймі обережно з огляду на свої ворота.

До перерви можна згадати лише два по-справжньому гольові моменти, причому біля обох воріт. Так, на 11-й хвилині Пейшото мало не покарав Кічака за те, що той далеко вийшов із воріт. Бразилець навісним ударом хотів вразити ціль, але м'яч полетів трохи вище за поперечину. А на 35-й хвилині Панасенко опинився перед воротами Рибака, але в ближньому бою не зумів переграти голкіпера.

На початку другого тайму на 52-й хвилині «Верес» відкрив рахунок. Маргарян зліва зробив чудову передачу на лінію воротарського майданчика, де Солдат випередив захисника та головою направив м'яч у сітку воріт. Але буквально за три хвилини той самий Солдат помилився, віддаючи м'яч воротареві. Кічак не зумів м'яч впіймати і той залетів у ворота.
А вирішальний гол на 69-й з пенальті забив Балулі. Перед цим Кучеров штовхнув Підлєпенця в своєму штрафному майданчику і турецький арбітр без вагань вказав на точку.

Незважаючи на всі старані «Вереса» відігратися, більше голів у матчі не було. Тепер «Металіст» та «Полісся» мають по 5 очок і все вирішиться в їхньому очному протистоянні 11 лютого.

Турнір «Winter Cup 2022»

«Металіст» (Харків) - «Верес» (Рівне) - 2:1

Солдат (55, у ворота), Балулі (69, пен.) - Солдат (52)

«Металіст»: Рибак, Ріаскос, Мізюк, Федорів (Порох, 46), Горбунов, Сарапій, Демченко (Танківський, 58), Касарес (Траоре, 46, Підлепенець, 62), Балулі (Чідомере, 87), Харріс, Пейшото (Давід та Ора, 46)

«Верес»: Кичак, Маргарян, Гончаренко, Мірошник, Солдат, Кучеров (Гечев, 75), Крейда (Петько, 75), Г.Пасіч, Панасенко (Гайдучек, 75), Дахновський (Сергійчук, 75), Шестаков (Полулях, 75)

Суддя: Батахем Талак (Туреччина)

Стадіон: Белек (Туреччина)

МЕТАЛІСТ - ВЕРЕС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 15:24 2

Колишні гравці «Динамо» ще не помирилися

Коментарі