Нардеп України закликав поліцію зайнятися історією із погрозами Селезньова

Олексій Гончаренко звернувся до голови МВС Дениса Монастирського

Народний депутат України Олексій Гончаренко закликав національну поліцію та голову МВС Дениса Монастирського зайнятися історією із погрозами від форварда «Миная» Євгена Селезньова на адресу журналіста Андрія Сеньківа.

На своїй сторінці у Facebook Гончаренко написав: «Тут футбольному журналісту Андрію Сеньківу погрожує футболіст Євген Селезньов. Національна поліція України та особисто Денис Монастирський, прошу взяти під свій контроль цей випадок не просто хамства, а й погроз фізичного насилля. У нашій країні має бути порядок. І він буде. Крапка.

Євген Селезньов в інтерв'ю Трибуні виявився здивованим таким ходом справи: «Гончаренко - це той, що з Одеси? Так? Ха-ха-ха. Ну, хай притягає до відповідальності. Я ж не проти, якщо є за що. Якщо Сеньків каже, що він не чоловік, а трансгендер, я маю трансгендеру бити обличчя? Якщо він не чоловік і жінка, то хто він тоді? Можливо, він пожартував? Не знаю. Як можна таке на себе сказати?!

За кожне слово я відповім. Поліція - без запитань. Те, що каже Гончаренко, мені до сраки, аж до дупи. Н***я собі, великий депутат. Одесит говоритиме, щоб мене на контроль взяли. Та хай візьмуть, я не проти. За що брати? За справедливість? Якщо це правда, то в чому проблема? Я ні за що не переживатиму. Якщо я правий, то я правий».

Микола Степанюк Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 03:43 6

Один із трьох суддів несправедливо віддав перемогу Тайсону Ф'юрі

Коментарі