Новий фарм-клуб для Динамо. Куди кияни відправлять в оренду свою молодь?

Замість «Чорноморця» у «біло-синіх» може з'явитися варіант у Румунії

Головний тренер бухарестського «Динамо» Мірча Реднік заявив, що його клуб розглядає можливість тісної співпраці з київським «Динамо», яке очолює румун Мірча Луческу, щодо оренди футболістів.

«Луческу готовий допомогти і сказав, що може це зробити. Він каже, що має велику кількість футболістів, і йому було б зручно позичити нам одного чи двох для отримання ігрової практики. Такою я бачу співпрацю з Мірчею», - заявив Реднік.

Також коуч бухарестського «Динамо» заявив, що не вірить у можливість переходу Луческу на тренерську роботу до збірної Румунії.

«Не думаю, що вони (керівництво «Динамо» Київ - прим.) замінять його. Чому? Він дуже добре працює, і було б помилкою прибирати Мірчу. Ми розмовляли з ним щодо зимової співпраці, тому я не думаю, що варіант із збірною можливий. Луческу любить щодня приходити на стадіон, а не сидіти в офісі. У Румунії достатньо тренерів, які можуть очолити збірну», - сказав Реднік.

Нагадаємо, сьогодні бразильські ЗМІ повідомили, що «Динамо» виходило на контакт із тренером «Палмейраса» Абелем Феррейрою на предмет призначення коучем, проте португальський фахівець відмовив «біло-синім».

Раніше повідомлялося, що одеський «Чорноморець», у якому нині перебуває велика кількість орендованих футболістів з «Динамо», взимку змінить власника та відмовиться від колишнього вектора, що призведе до відходу гравців «біло-синіх» і, можливо, головного тренера Юрія Мороза.

Про потенційну співпрацю між київським та бухарестським «Динамо» у ЗМІ повідомлялося ще на початку нинішнього року.

Олексій Сливченко Джерело: Digi Sport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 16:28 0

Українець знову забив з пенальті

Коментарі