БУРЯК: «Чекаємо, коли Супряга та Мудрик стануть на ноги. Вони ще діти»

Фахівець поділився думками про українських талановитих футболістів

Відомий український футболіст та тренер Леонід Буряк в ексклюзивному інтерв'ю Sport.ua висловився про розвиток українських талантів Владислава Супряги та Михайла Мудрика.

- Складно щось говорити про Мудрика в цьому поєдинку (матч «Інтер» - «Шахтар» прим.). Він вийшов на поле лише на 80-й хвилині та зіграв 10 хвилин. В нас багато талантів. Ми чекаємо, коли Супряга стане на ноги, коли Мудрик стане на ноги. Вони поки що діти. Їм дали бонус. Тренери їх виставляють до основного складу і дають шанс, яким потрібно скористатися. Це добре, що тренери терплять та довіряють молодим гравцям. У їхньому віці швидше треба ставати на ноги, щоби не довелося шукати якихось іноземних футболістів. Наші таланти мають все, щоб грати у великому футболі. Потрібно забути про той футбол, у якому вони були і про їхні колишні регалії. Але юнацький та дорослий футболи - це різні футболи. Грати за «Динамо» та за «Шахтар», грати у Лізі чемпіонів - це вже інший футбол. Чим раніше вони це зрозуміють, тим краще для них.

- Супряга може все-таки стати топ-форвардом?
- Я вірю в нього. Краще довіряти Супрязі, аніж запрошувати якогось іноземного футболіста на його позицію. Супряга має всі дані, щоб грати у великому футболі. Найголовніше - Супряга має модель сучасного футболіста. Має швидкість, має молодість. Він той форвард, котрий результативно закінчує атаки. Я і решта, клуб, тренер чекають від Влада, коли він стане на ноги і приноситиме користь «Динамо».

Читайте також: БУРЯК: «Коли обіграли Баварію, у Києві було свято, перекрили Хрещатик».

Максим Гаптар Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 07:44 16

«Пенсіонери» разом із Михайлом обіграли «Тоттенхем» 2:0 у перенесеному матчі АПЛ

Коментарі