СУРКІС: «Буяльському відбили пів гомілкостопа. Які пенальті тоді давати?»

Президент «Динамо» – про матч із «Баварією»

Президент «Динамо» Ігор Суркіс прокоментував результат матчу з «Баварією» в рамках п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів (1:2).

- Як ви пережили цей матч із «Баварією»?
- Пережив, як і будь-який інший матч, який грає київське «Динамо» незалежно від турніру. Я вважаю, що ми виглядали сьогодні гідно, критикувати команду нема за що, крім результату. Але є певні фактори, які втручаються у футбол, допомагають сильнішим. Абсолютно згоден із нашим головним тренером, бо якщо такі пенальті не давати як у першому таймі, то які давати? Відбили пів гомілкостопа Буяльському.

Грали добре, у другому таймі виглядали гідно, але, на жаль, немає результату. Хороша гра забувається, але в статистиці залишається результат. Тому нам є куди рости, прогресувати. Сподіваюся, що це неоціненний досвід нашої команди. Якщо ми потрапимо наступного року до Ліги чемпіонів із певним підсиленням, ми вже не будемо там виглядати як хлопчики для биття.

Треба дочекатися другого сьогоднішнього результату, може, ще не все втрачено, і ми зможемо продовжити шлях у єврокубках.

- Вас не дивує, що навіть із VAR такі пенальті не ставлять?
- Я уважно дивився повтор і я не розумію, чому суддя навіть не спробував підійти до монітора і подивитися.

- Команда прогресує і навіть на тлі «Баварії» виглядала непогано.
- Ми фізично дуже добре готові, тактично Містер підготував команду. Були вивчені не лише сильні, а й слабкі сторони «Баварії». Ми мали стільки моментів, скільки не було за всю Лігу чемпіонів. Цю та минулу. Треба забивати, без голів у футболі не виграєш. але я сьогодні задоволений перш за все грою. Сподіваюся, якщо буде гра, то прийдуть і перемоги.

- Левандовськи отримає «Золотий м'яч»?
- Я вважаю, що це один із найсильніших форвардів у світі, він показує видатну гру.

Володимир Клепач Джерело: Бомбардир
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 07:42 7

Лунін пропустив у матчі два голи

Коментарі