Верес - Металіст 1925. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Принциповий поєдинок сусідів по турнірній таблиці та недавніх вихідців із першої ліги

В заключному поєдинку 15-го туру української Прем'єр-Ліги у понеділок, 22 листопада, в Луцьку зустрінуться «Верес» та «Металіст 1925».

Верес

Підопічні Юрія Вірта підійшли до закінчення першого кола із непоганими показниками. В 14 матчах «Верес» здобув 5 перемог, 4 рази зіграв унічию і зазнав 5 поразок. Для команди, яка після певної перерви повернулася до елітного дивізіону, це досить прийнятний результат.

Здебільшого футболісти з Рівного брали очки у тих команд, які на даний момент розташувалися нижче за них у турнірній таблиці. І найцікавіше, що в домашніх матчах, які «Верес» у нинішньому чемпіонаті проводить не на рідному стадіоні, а в сусідньому Луцьку, ще не було жодної поразки - три перемоги та три нічиї.

Також варто звернути увагу на той факт, що у складі «Вереса» зараз виступає Роберт Гегедош, який минулого сезону трохи встиг пограти за «Металіст 1925». А у складі харків'ян є Олег Голодюк, який народився на Рівненщині, та екс-гравець «Вереса» Артур Западня.

Металіст 1925

Якщо «Верес» повернувся до Прем'єр-ліги після перерви, то підопічні Валерія Кривенцова є справжніми дебютантами елітного дивізіону. І якщо на початку сезону у них були певні проблеми з результатами (5 поразок у 7 матчах), то потім «Металіст 1925» видав серію з п'яти матчів без поразок, причому чотири поєдинки поспіль він добивався перемог.

Наразі харків'яни, разом із «Дніпром-1» та «Маріуполем», є найбезкомпроміснішою командою. Лише один матч із 14 вони завершили внічию. В інших були або перемоги (їх шість), або поразки (сім).

І ще. Три останні офіційні поєдинки футболісти «Металіста 1925» програли із загальним рахунком 3:13. Спершу була домашня поразка в 1/8 фіналу Кубка України від «Олександрії» 2:5. Потім знову на своєму полі в матчі 13 туру Прем'єр-Ліги харків'яни були розгромлені «Зорею» 1:6. А в наступному турі чемпіонату країни зазнали невдачі у грі з тією ж «Олександрією» 0:2, але вже в гостях.

Статистика зустрічей

«Верес» та «Металіст 1925» на рівні Прем'єр-Ліги ще не зустрічалися. Натомість у першій лізі минулого сезону вони провели два матчі. Спочатку був двобій у Львові, де господарем поля був «Верес (нічия 0:0). А потім у Харкові «Металіст 1925» досяг успіху з великим рахунком 4:1. У переможців два голи забив Пономар, по одному Габелок та Дмитренко. У тих, хто програв, відзначився Шестаков.

Орієнтовні склади:

«Верес»: Когут, Солдат, Мірошник, Гончаренко, Немчанінов, Кучеров, Петько, Дахновський, Панасенко, Пасіч, Сергійчук

«Металіст 1925»: Сидоренко, Западня, Шершень, Кверквелія, Ченбай, Габелок, Голодюк, Батюшин, Криськів, Фабіньо, Марлісон

22 листопада, понеділок

«Верес» - «Металіст 1925»
Луцьк. Стадіон «Авангард». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ВЕРЕС - МЕТАЛІСТ 1925. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Олександр Солов'ян (Київ)
Прогноз Sport.ua - 1:1

Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 07:45 5

Українцем зацікавився «Ювентус»

Коментарі