Петраков — головний тренер збірної. На кого може потрапити Україна

Головні новини за 17 листопада на Sport.ua

Вашій увазі представляється добірка головних новин та матеріалів на Sport.ua за середу, 17 листопада.

1. Формат жеребкування плей-оф ЧС-2022. На кого потрапить збірна України? Серед найнеприємніших суперників для синьо-жовтих - Італія та Португалія.

2. Артем ФРАНКОВ: «Навколо матчу України та Росії буде багато смороду та бійок». Журналіст підтримує рішення УЄФА про розведення збірних з різних пар.

3. ПЕТРАКОВ: «Буду з дружиною чаї ганяти. Хто б не дістався, ми поїдемо до Катару». Україна виграла матч кваліфікації ЧС-2022 у Боснії та вийшла у плей-оф.

4. З Боснією та Герцеговиною було важко, але у плей-оф - буде ще складніше. Рецензія Валерія Василенка на матч року для збірної України.

5. Віктор ЛЕОНЕНКО: «Якби не Бущан...». Фахівець виділив гру воротаря збірної України у матчі проти Боснії і Герцеговини (2:0)

6. Олександр ПЕТРАКОВ: «Постарів років на 5. Тепер чекаємо на жеребкування». Наставник оцінив вихід у стикові матчі відбору ЧС-2022.

7. ОФІЦІЙНО. Петракова затвердили у якості головного тренера збірної України. Олександр Петраков позбавився приставки «виконувач обов'язків».

8. «Шахтар» цікавиться найкращим бомбардиром чемпіонату Аргентини. «Гірники» хочуть підписати Хуліана Альвареса.

9. Утримали перемогу. «Мотор» обіграв «Веспрем» і продовжує боротися за плей-оф ЛЧ. Запорізький клуб на своєму майданчику обіграв угорців.

10. Новий скандал в УХЛ. «Донбас» виграв із дискваліфікованими у складі. Донбас не звертає уваги на рішення ФХУ.

Михайло Шаповалов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 04 травня 2024, 08:50 1

Поєдинок Бівол – Бетербієв у визначений термін не відбудеться

Коментарі