Фінляндія – Франція – 0:2. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 8-го туру групового етапу кваліфікації чемпіонату світу

У вівторок, 16 листопада, відбудеться поєдинок відбіркового турніру чемпіонату світу, в якому зустрінуться збірні Фінляндії та Франції. Матч пройде на «ОлімпіяСтадіон» у Гельсінкі. Початок зустрічі о 21:45 за київським часом.

Найважливіший матч для Фінляндії у світлі боротьби за вихід у плей-оф відбору. У попередньому турі фінська збірна на виїзді впевнено обіграла Боснію і Герцеговину, позбавивши її шансів на 2-е місце групи та вихід у стикові матчі. Ця перемога дозволила підопічним Маркку Канерви піднятися на другий рядок таблиці та змістити збірну України на третє місце.

Тепер для виходу з групи фінам потрібно перемагати збірну Франції, тоді вони не залежатимуть від результату паралельного матчу Боснія і Герцеговина - Україна та вийдуть із 2-го місця у плей-оф. Якщо ж Фінляндія зіграє внічию з Францією, а збірна України переможе Боснію, то у двох команд буде однакова кількість очок і тоді все вирішуватиметься за додатковими показниками. Звісно, що поразка французам (у разі перемоги України над боснійцями) фінам нічого доброго не обіцяє.

Збірна Франції ж достроково вийшла на чемпіонат світу. У попередньому турі команда Дідьє Дешама розгромила збірну Казахстану 8:0 та застовпила за собою перший рядок у турнірній таблиці. Тому в останньому турі локальна боротьба за другий рядок у групі D розгориться саме між Фінляндією та Україною.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу Фінляндія - Франція. За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

Олексій Мурзак Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 00:50 0

Дивіться відеоогляд першого матчу 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі