Боснія і Герцеговина – Україна – 0:2. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 8-го туру групового етапу кваліфікації чемпіонату світу

Чемпіонат світу. Кваліфікація. Груповий етап. Група D. 8-й тур.

Боснія і Герцеговина - Україна - 0:2

Зінченко, 58, Довбик, 79 Демирович, 66 - Забарный, 66

Боснія і Герцеговина: Василь - Сушич, Ковачевіч, Хаджикадуніч, Ахмедходжич - Гояк (Сімірот, 64), Хаджиахметович (Наліч, 71), Прцич (Круніч, 64) - Менало (Превляк, 71), Деміровіч (Кодро, 80), Стевановіч.

Запасні: Шехіч, Піріч, Чівіч, Йовічіч, Санічанин, Зількіч, Ципетіч.

Україна: Бущан - Соболь (Шапаренко, 64), Матвієнко, Забарний, Тимчик - Степаненко, Зінченко, Маліновський (Сидорчук, 82) - Циганков (Зубков, 75), Яремчук (Довбик, 75), Ярмоленко (Караваєв, 82).

Запасні: П'ятов, Різник, Качараба, Кривцов, Буяльський, Гармаш, Коваленко.

Арбітр: Антоніо Мігель Матеу Лаос (Валенсія, Іспанія).

Наші оцінки:

Боснія і Герцеговина (заміни): Сімірот - 5,5, Круніч - 5,5, Превляк - 6,0, Наліч - 5,5, Кодро - б/о.

Україна (заміни): Шапаренко - 7,0, Довбик - б/о, Зубков - б/о, Сидорчук - б/о, Караваєв - б/о.

У вівторок, 16 листопада, відбудеться поєдинок 8-го туру групового етапу кваліфікації чемпіонату світу в рамках групи D, у якому змагатимуться Боснія та Герцеговина та Україна. Матч пройде у Зениці (Боснія та Герцеговина), на полі стадіону «Біліно Поле», початок о 21:45.

Залишився один крок до плей-оф, однак і за умови його здійснення команді Олександра Петракова можуть поставити підніжку представники Фінляндії. Утім, Україні необхідно, насамперед, дивитися виключно на своє протистояння у Зениці, оскільки одного разу на збірній Боснії та Герцеговини ми вже обпеклися (1:1). Успіх дасть нам можливість сподіватися на потрапляння на чемпіонат світу, будь-яка осічка - залишить за бортом міжнародного форуму. На тлі чвертьфіналу Євро-2020 це буде великий удар по наших амбіціях, тому збірній треба зробити все, що від неї залежить, для перемоги. І головне - жодних 1:1 на табло!

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу Боснія та Герцеговина - Україна. За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Олександр Снітко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 16:46 203

Команда Юрія Максимова перемогла вперше за останні п'ять матчів

Коментарі