Мирослав СТУПАР: «Арбітраж Романюк залишив двояке враження»

Відомий у минулому рефері – про роботу арбітра матчу «Минай» – «Маріуполь»

У поєдинку 14 туру чемпіонату УПЛ «Минай» - «Маріуполь» (0:2) було два вилучення, сім попереджень, окрім двох забитих голів ще й нереалізований пенальті.

Відомий у минулому рефері, а нині авторитетний футбольний експерт Мирослав Ступар поділився враженнями про арбітраж Анастасії Романюк.

«Це був уже третій матч Романюк в УПЛ і, як і два попередні, її арбітраж залишив двояке враження. Зокрема, Анастасія не помітила, що закарпатець Матич зіграв рукою у своєму штрафному майданчику, а асистентка чомусь не підказала їй. У тих випадках, коли були показані жовті картки, далеко не всі порушення заслуговували на таке покарання. Не завжди правильні рішення ухвалювали й асистентки, що вносило нервозність у дії футболістів.

Все ж таки, важливо, що результативних помилок Романюк не зробила. Правильними були й вилучення: маріупольця Очеретько - за грубий фол, а закарпатця Ахмедзаде - за неспортивну поведінку, через що він отримав друге попередження. Декількома секундами раніше нападник господарів після показаної йому жовтої картки поплескав арбітру.

Пригадується, свого часу у поєдинку «Арарат» - «Динамо» (Тбілісі) я у схожій ситуації вилучив захисника гостей Тенгіза Сулаквелідзе. Арбітри ж не артисти на сцені, щоб їм аплодувати. Тож у цьому випадку Романюк вчинила правильно», - сказав Ступар.

Володимир Клепач Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 12:44 11

«Манчестер Юнайтед» хотів підписати українця