Минай – Маріуполь - 0:2. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 14-го туру Української Прем'єр-ліги

У суботу, 6 листопада, відбудеться матч 14 туру Української Прем'єр-ліги, в якому «Минай» прийме «Маріуполь». Зустріч проходитиме в Ужгороді на стадіоні «Авангард». Стартовий свисток пролунає о 14:00.

Обидва колективи цього сезону зірок з неба не хапають, а ведуть боротьбу за збереження прописки в елітному дивізіоні країни. «Минай» наразі знаходиться на 14-му місці турнірної таблиці чемпіонату і має у своєму активі 8 балів. У попередніх трьох матчах ужгородський клуб зіграв унічию з «Десною» (0:0) та «Рухом» (2:2), а у 13 турі підопічні Ігоря Леонова розгромно програли «Дніпру-1» (0:4). Зазначимо, що «лиси» програли лише 1 матч із п'яти зіграних домашніх у нинішньому сезоні, але й перемогли лише одного разу, обігравши ще у 2-му турі з рахунком 1:0 «Олександрію».

У «Маріуполя» справи ще гірші. Азовці є найгіршою командою Української Прем'єр-ліги у першому колі, маючи у своєму активі лише 4 очки. У попередніх матчах чемпіонату підопічні Остапа Маркевича програли «Металісту 1925» (1:2) та «Вересу» (0:2), а в минулому турі у завзятій боротьбі поступилися київському «Динамо» (2:3), заробивши у підсумку 6-матчеву серію поразок Зазначимо, що азовська команда виграла лише 1 матч із останніх десяти виїзних. Це була перемога над «Колосом» із рахунком 1:0 ще у 7-му турі першості.

Sport.ua провів текстову трансляцію матчу «Минай» - «Маріуполь». Стенограма матчу за цим посиланням.

Олексій Мурзак Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 22:20 0

Українець пропустив у цьому матчі один гол

Коментарі