Іван ГЕЦКО: «Шахтарю є чим здивувати Реал»

Фахівець – про майбутній матч «гірників» у Лізі чемпіонів

3 листопада у четвертому турі групового раунду Ліги чемпіонів у Mадриді з'ясовуватимуть відносини «Реал» та «Шахтар».

Екс-нападник національної збірної України Іван Гецко поділився своїми очікуваннями від протистояння.

«Поза сумнівом, «Реал» - фаворит, але можна назвати чимало випадків, коли «гірники» чим сильніший опонент, тим краще грали. Сподіватимемося, що так буде і у середу. Я теж оцінюю вище шанси мадридців, особливо якщо взяти до уваги рахунок їхнього нещодавнього поєдинку в Києві.

Психологічна перевага буде на боці господарів. Проте хочеться вірити, що «гірники» продуктивно попрацювали над помилками, перш за все, в центрі оборони. Повернення до ладу Миколи Матвієнка буде своєчасним, його в Києві не вистачало. Хоча лінія атаки іспанського гранда виглядає дуже потужно, а у «Шахтаря», навпаки, з «наконечником» - проблеми після травми Лассіни Траоре. Тому й не дивно, що донеччанам ніяк не вдається забити у груповому турнірі Ліги чемпіонів. Але рано чи пізно, завжди щось відбувається вперше.

Думаю, що у «Шахтаря» проблем із мотивацією не буде. У разі невдачі вже важко буде розраховувати на єврокубкову весну. Також гірникам не варто чекати від суперника недооцінки. «Реал» вже нещодавно поплатився за шапкозакидальний настрій у матчі з «Шерифом». Тому іспанці вийдуть на поєдинок, наче він фінальний. Чим тоді «Шахтар» може здивувати іменитих мадридців? Ще більшою самовіддачею і досягти успіху в реалізації гольових моментів. Вони обов'язково будуть, головне їх не марнувати», - сказав Гецко.

Нагадаємо, що поєдинок «Реал» - «Шахтар» розпочнеться 3 листопада о 19:45.

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 12:02 0

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі