Динамо і Шахтар здобули перемоги, Костюк програла, Миколенко отримав травму

Головні новини за 30 жовтня на Sport.ua

До вашої уваги представляється добірка головних новин та матеріалів на Sport.ua за суботу, 30 жовтня.

1А. Сильніше і в чемпіонаті. Динамо із шедевром Сидорчука обіграло Маріуполь. Незважаючи на швидко пропущений гол, кияни взяли очки в Маріуполі.

1Б. Мірча ЛУЧЕСКУ: «Я дуже злий на команду. Вони повелися як любителі». Головний тренер «Динамо» прокоментував перемогу над «Маріуполем» (3:2).

2. Легка перемога на класі. Шахтар на Олімпійському розгромив Десну. Підопічні Рябоконя продовжили свою серію без перемог.

3. АРЕНДАРУК: «Не хочу спілкуватися із Зінченком після історії з Борячуком». Екс-гравець «Шахтаря» вважає, що Олександр вчинив некрасиво.

4. З допомогою Маліновського. Аталанта врятувалася від поразки Лаціо. На рахунку українського півзахисника передгольовий пас.

5. Клуж-Напока. Костюк програла Халеп, взявши лише один гейм. Марта з травмою стегна не зуміла скласти конкуренції екс-першій ракетці світу.

6. Динамо втратило Миколенка. Захисник київської команди пропустить два тижні через травму.

7. Майк ТАЙСОН: «Можливо, навіть Усик скаже, що Ф'юрі зараз найкращий у світі». «Залізний Майк» упевнений, що британець - уособлення сучасного боксу.

8. ВІДЕО. Розкішне життя Роналду. На що Кріштіану витрачає свої мільйони? Португалець володіє багатьма неймовірно дорогими речами.

9. Барселона відмовилася від передматчевого тренування у Києві. Каталонці вирішили максимально скоротити термін свого перебування в Україні.

10. ВІДЕО. Гол з 68 метрів! Гравець Сент-Етьєна забив зі своєї половини поля. Вахбі Хазрі відправив неймовірний м'яч у ворота «Меца».

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 11:12 17

Директор клубу Юрій Свірідов звинувачує гравців «Динамо» в провокаціях