Маріуполь – Динамо. Прогноз і анонс на матч Кубка України

Цього сезону азовці не блищать, але в наступних двох поєдинках будуть старатися щосили

У середу, 27 жовтня, у Маріуполі на стадіоні імені В.С. Бойка відбудеться матч 1/8 фіналу Кубка України, у якому місцева однойменна команда зіграє проти київського «Динамо». Зустрічі пройде без глядачів через небезпеку поширення COVID-19, стартовий свисток пролунає о 17:00.

«Маріуполь»

Команда Остапа Маркевича розпочала цей сезон вкрай невдало. У чемпіонаті в активі азовців лише чотири очки після 12 турів, а серія поразок налічує вже п'ять поєдинків поспіль. Як не дивно, змін на тренерському містку поки не відбулося, керівництво клубу висловило наставнику підтримку та дало йому час на виправлення ситуації.

В 1/16 фіналу Кубка України «Маріуполь» насилу пройшов луцьку «Волинь», що нині виступає у Першій лізі України. Основний та додатковий час того матчу завершився з рахунком 0:0, а в серії пенальті удача була на боці підопічних Остапа Маркевича. Попереду у «Маріуполя» суперник набагато серйозніший - діючий володар трофею та чемпіон в одній особі.

«Динамо»

«Біло-сині» після золотого хет-трику за підсумками першого сезону під керівництвом Мірчі Луческу мали намір продовжувати прогресувати. У чемпіонаті у «Динамо» справи дуже добре, від донецького «Шахтаря» є комфортний гандикап у три очки. У Кубку кияни цього сезону ще не грали, з 1/8 фіналу починається їхній шлях у турнірі.

А ось у Лізі чемпіонів прогресу поки що не видно. У перших трьох турах групового раунду «Динамо» не вдалося забити жодного м'яча, єдине очко було набрано завдяки безгольовій нічиїй із португальською «Бенфікою». А в Мюнхені від «Баварії» взагалі була принизлива поразка з рахунком 0:5.

Цікаво, що найближчої суботи, 30 жовтня, «Динамо» зіграє з «Маріуполем» ще й у чемпіонаті. Підопічні Луческу зобов'язані вигравати обидва поєдинки, але зробити це буде непросто, оскільки суперник, склад якого складається з орендованих у «Шахтаря» молодих гравців, з очевидних причин буде дуже мотивований.

Орієнтовні склади

«Маріуполь»: Кудрик, Стасюк, Драмбаєв, Мампассі, Меліченко, Чех, Кащук, Світюха, Мишньов, Очеретько, Кулаков.

«Динамо»: Бущан - Тимчик, Забарний, Сирота, Миколенко, Андрієвський, Сидорчук, Буяльський, Циганков, Вітіньо, Гармаш.

27 жовтня, середа

«Маріуполь» - «Динамо»
Маріуполь. Стадіон імені В.С. Бойка. 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
МАРІУПОЛЬ - ДИНАМО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава)
Прогноз Sport.ua - 0:2
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 квітня 2024, 18:31 0

Тібо потрапив у заявку королівського клубу, але їде до Німеччини просто підтримати команду

Коментарі