СЕЛЕЗНЬОВ: «Караваєв просився зі мною за стіл сісти, а тепер рот відкриває»

Нападник «Миная» – про конфлікт із гравцем «Динамо»

Нападник «Миная» Євген Селезньов прокоментував конфлікт з гравцем «Динамо» Олександром Караваєвим, який на 7 років молодший за нього.

«Щоб мені дитина щось розповідала? Караваєв просився зі мною за стіл сісти поруч, а тепер ще рот відкриває. Чому Буяльський цього не каже? Починає щось бігати, кричати, щось розповідати. Що ти бігаєш? Що ти розповідаєш? Ти взагалі хто? Я не з'ясовував, але навіщо він перед камерою чекав на мене в підтрибунному приміщенні? Я йому сказав, що після гри поговоримо.

Спершу Караваєв на полі почав щось доводити судді. Я йому кажу: «Закрий рот. Тобі рано говорити, ти просто Караваєв». Він перед камерами стоїть чекає на мене, я сказав, що потім поговоримо без камер, але ні, він не хоче. Ось і все, що було», - сказав Селезньов.

Нагадаємо, конфлік стався у перенесеному матчі 1-го туру УПЛ. У першому таймі Селезньов грубо сфолив, а потім почав на підвищених тонах розмовляти з Караваєвим. Арбітр заспокоїв гравців. Суперечка продовжилася у підтрибунному приміщенні під час перерви.

ВІДЕО. Пішли вийдемо на вулицю! Селезньов влаштував конфлікт з Караваєвим

Володимир Клепач Джерело: Sportarena
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 07:44 0

Артем відзначився з пенальті у ворота Лас-Пальмаса за Жирону, забивши 19-й гол

Коментарі