Франція U-21 – Україна U-21 – 5:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку відбіркового турніру молодіжного чемпіонату Європи

В п'ятницю, 8 жовтня, відбудеться відбірковий поєдинок до молодіжного чемпіонату Європи 2023 року, в якому гратимуть збірні Франції та України. Гра відбудеться в Бресті (Франція) на полі стадіону «Стад Франсіс Ле Бле», початок - о 19:30.

Для нашої збірної цей поєдинок буде вже третім у відборі до чемпіонату Європи. Дещо несподівано (після провалів і програшів всім підряд) підопічні Ротаня виграли два попередні матчі. Спершу завдяки голу Криськіва була здолана Сербія (1:0), а потім - і Вірменія (2:1), причому голи забили той же Криськів і Мудрик зі штрафного. Тому «синьо-жовті» займають перше місце в свої групі, оскільки інші команди встигли втратити очки. Зокрема, французи зуміли це зробити там, де ніхто цього не чекав - в матчі з Фарерами. Сподіваємося, що і в цьому матчі наша переможна серія продовжиться, а в французьких ЗМІ буде ще одна нагода критикувати свою збірну.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу Франція U-21 - Україна U-21. За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 травня 2024, 15:10 12

Столичному клубу потрібен фініш «Аталанти» у топ-4 Серії А 2023/24

Коментарі