Верес – Олександрія – 0:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 10-го туру Української Прем'єр-ліги

В неділю, 3 жовтня, відбудеться матч 10 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть рівненський «Верес» та «Олександрія». Гра пройде в Луцьку на полі стадіону «Авангард», початок - о 14:00.

Перед початком 10 туру команда з Рівного (яка вже традиційно свої домашні матчі проводить в Луцьку) займає восьму сходинку турнірної таблиці, а її недільний суперник - четверту. Команда Юрія Гури, прикро втративши очки на останніх хвилинах в матчі з «Динамо», реабілітувалася перед власними вболівальниками, перемігши в 9 турі «Маріуполь» з рахунком 2:1. «Верес» в останньому турі теж програв, щоправда, суперник був значно серйозніший - донецький «Шахтар», який продовжував тоді реабілітовуватися за єврокубкові невдачі і в підсумку розгромив рівнян з рахунком 4:1. На даний момент підопічні Вірта мають серію з двох поразок і спробують її перервати. А «Олександрія» спробує перемогти, щоб, у разі втрати очок «Ворсклою», вийти на третє місце.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Верес» - «Олександрія». За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 06:55 1

Українцем цікавляться «Мілан», «Наполі» та «Боруссія Дортмунд»

Коментарі