Металіст у гостях розгромив Кривбас і зміцнив лідерство

Харків'яни забили в Кривому Розі п'ять м'ячів у ворота господарів поля

Матч лідерів першої ліги викликав великий інтерес в Кривому Розі. Але невеликий місцевий стадіон «Гірник» явно не зміг вмістити всіх бажаючих. Втім, перший тайм вийшов не найцікавішим, адже обидві команди діяли обережно з оглядкою на власні ворота, а в атаці було зовсім небагато ударів.

Втім, гості знайшли можливість забити гол і на 16-й хвилині повели в рахунку. До взяття воріт призвів штрафний. Пішов навіс в штрафний майданчик, м'яч відскочив до Підлепенця і той пробив головою з близької відстані. М'яч зачепив Зотька і влетів у ворота Сарнавського.

А ось другий тайм пройшов за явної переваги гостей, у котрих дуже вдало увійшли на заміну спершу Балулі, а потім Харріс. Причому вже на 47-й хвилині Балулі зі штрафного влучив м'ячем у поперечину. А на 53-й хвилині він виконав блискучий пас на Пейшото і той головою з меж воротарського майданчика вразив ціль.

А на 65-й хвилині остаточно була вбита інтрига в цьому матчі. Харріс бив по воротах, м'яч потрапив в руку Заіменку і арбітр без вагань вказав на точку. При цьому захисник «Кривбасу» отримав друге попередження і був вилучений з поля. Пенальті чітко реалізував Балулі.

До розгромного результату харків'яни довели матч ще завдяки точним ударам Харріса і Пейшото. В підсумку 5:0 на користь «Металіста» і тепер його лідерство стало ще більш міцним. Підопічні Олександра Кучера тепер випереджають «Кривбас», який на другому місці, на 8 очок.

Українська перша ліга. 10-й тур

Кривбас - Металіст - 0:5

Зотько (16, автогол), Пейшото (53, 85), Балулі (65, пен.), Харріс (68)

Заіменко (64)

Приходько (16), Заіменко (47, 64) - Сарапій (33)

«Кривбас»: Сарнавський, Балан, Ловріч, Зотько, Мостовий, К.Приходько (Рябов, 59), Заіменко, Пятов (Дебелко, 59), Васін (Семенов, 70), Щедрий (Говедаріца, 61), Хобленко (Татарков, 77)

«Металіст»: Рибка, Романюк, Мізюк, Порох, Шопін, Сарапій (Демченко, 66), Танковський (Ралюченко, 66), Підлепенець (Балулі, 46), Танчик (Рязанцев, 80), Фомін (Харріс, 55), Пейшото

Арбітр: Роман Блавацький (Львів)

Стадіон: «Гірник» Кривий Ріг

КРИВБАС - МЕТАЛІСТ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 23:59 1

«Алавес» обіграв «Сельту»

Коментарі