Інтер – Аталанта – 2:2. Текстовая трансляція матчу

Стенограма поєдинку 6-го туру італійської Серії А

В суботу, 25 вересня, відбудеться матч 6 туру італійської Серії А, в якому гратимуть міланський «Інтер» та «Аталанта» з Бергамо. Гра пройде в Мілані на полі стадіону «Джузеппе Меацца», початок - о 19:00.

Чинні чемпіони Італії, по всіх прогнозах, мали б на початку сезону ввійти в кризу через відхід головного тренера Антоніо Конте і головного бомбардира Ромелу Лукаку, проте цього не сталося - чотири перемоги і нічия в стартових п'яти турах тому підтвердження. Є, звісно, і поразка в Лізі чемпіонів від мадридського «Реалу», але це вже зовсім інша історія. «Аталанта» звично на початку сезону продовжує втрачати очки, проте тримається в лідируючій групі - команда на п'ятому місці в чемпіонаті. В Лізі чемпіонів підопічні Гасперіні розписали бойову нічию з «Вільярреалом» (2:2). Час уже сказати своє вагоме слово Руслану Маліновському, який, виглядаючи досить солідно на полі, поки що не дуже радує нас результативними діями.

Sport.ua проведе текстову трансляцію мату «Інтер» - «Аталанта». За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 01 травня 2024, 14:43 8

Четвертий матч чемпіонату світу з хокею

Коментарі