«Динамо, Суркіси, Алієв і нічне життя». Мілевський написав собі молодому

Гравець дав поради молодому Артему Мілевському

Форвард Артем Мілевський, який оголосив про завершення кар'єри, написав забавний лист собі молодому з минулого.

У цьому листі Артем згадує багато яскравих моментів своєї кар'єри в «Динамо» Київ.

«В такий день хочу написати собі молодому. Коли мені було 15 років. Пацану, який з Мінська в ранньому віці приїхав в «Динамо» Київ».

«Артеме, пишу тобі з 2021 року. Попереду тебе чекає велика і яскрава, але складна кар'єра. Ти заб'єш «Барселоні» і «Реалу», тебе хотітимуть купити топ-клуби Європи. А на чемпіонаті світу ти не зассиш і проб'єш паненкою. У Києві тебе будуть дуже любити вболівальники, а клуб - добре платити, але не відпускати. А ще тебе будуть любити київські дівчата».

«Першим тренером в Україні буде Павло Яковенко. Терпи його тренування, уважно слухай. Саме він тебе виведе на рівень, коли на одному з турнірів ти зіграєш крутіше, ніж найкращий футболіст в історії футболу. І так, не забудь потім взяти у Роналду номер телефону».

«Поруч з тобою в Києві буде справжній кент - Саня Алієв. Родом він з Хабаровська, але справжній українець. Постарайся донести до нього, щоб він довше пограв у футбол на професійному рівні».

«Коли старші хлопці будуть тягнути тебе в нічний клуб - не погоджуйся. Думай про футбол, навіть якщо складно відмовити. Нічне життя прийде після кар'єри. Не розкидайся грошима. А коли будеш купувати авто, то вивчи правила дорожнього руху».

«Слухай братів Суркісів. Поважай їх. Але не підписуй новий контракт до 6 вересня, адже це закриє тобі дорогу в Європу. А коли «Динамо» очолить Олег Блохін, то навіть не думай прийти на його презентацію в халаті. І взагалі, до нього - з максимальною повагою».

«Якщо трапиться так, що ти будеш грати в Білорусі, то не бійся. Там на тебе чекає успіх».

«Юний Артем, якщо прислухаєшся до порад, то я впевнений, що дійдеш, можливо, не до рівня «Реала» і «Барселони», але до «Мілана», «Інтера» та «Севільї» точно, - написав Мілевський.

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 23 травня 2024, 07:03 9

Андре Розьє висловився про українського чемпіона

Коментарі