Ворскла – Минай – 2:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 8 туру Української Прем'єр-ліги

В неділю, 19 вересня, відбудеться матч 8 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть полтавська «Ворскла» та закарпатський «Минай». Гра пройде в Полтаві на полі стадіону «Ворскла» ім. О. Бутовського, початок - о 17:00.

Полтавська команда, вилетівши з єврокубків, зосереджена на виступах в УПЛ. Довгий час «Ворскла» йшла без поразок, проте в 6 турі перервала цю серію, поступившись «Зорі». Після того Юрієм Максимовим була змінена в черговий раз схема гри - тренер полтавської команди досі, схоже, не визначився, як йому краще грати - в три чи в два центральних захисники. Можливо, проблема в тому, що, за словами Максимова, в його команди дуже обмежений кадровий потенціал і нема кому підсилювати гру. Тим не менш, в останньому турі «Ворскла» не програла - з «Десною» вийшла бойова нічия (2:2). «Минай», всупереч прогнозам, потрохи набирає очки в чемпіонаті. Після сенсаційної нічиєї з «Шахтарем» підопічні Кобіна зуміли в 7 турі не програти і «Чорноморцеві» (як і матч «Ворскли», гра закінчилася з рахунком 2:2) і займають на даний момент цілком пристойне дванадцяте місце в турнірній таблиці.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Ворскла» - «Минай». За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 08:40 0

Головний тренер «Барселони» пояснив, чому його команда програла

Коментарі