Геннадій ОРБУ: «Шериф скористався повільним темпом Шахтаря»

Спеціаліст – про сенсаційну поразку «гірників»

У матчі першого туру групового етапу Ліги чемпіонів «Шахтар» на виїзді програв «Шерифу» з рахунком 0:2.

Колишній гравець донецької команди Геннадій Орбу прокоментував невдачу «гірників».

«Думаю, тренерський штаб гірників розбереться з помилками після такої поразки і зробить висновки. Упевнений, що недооцінки суперника не було. Невелике виправдання - поле, яке, як здалося, було слизьким.

Але перший тайм «Шахтар» грав повільно. «Шериф» цим скористався і забив гол у контратаці. Начебто на початку другого тайму «Шахтар» став грати швидше, до штрафного добре доходили, але далі нічого не виходило, не було завершено. Потім пропустили другий гол. Він, думаю, надломив команду і після цього вона вже не змогла перебудуватися.

Звичайно, думаю, що «Шахтарю» не вистачало в середній лінії Степаненка, який вміло грає на руйнування. Мабуть, Де Дзербі розраховував, що матч буде йти за іншим сценарієм і йому потрібні були інші гравці.

Не вважаю, що шанси гірників у Лізі чемпіонів трагічні. Ще все попереду. Головне, щоб тренерський штаб зробив висновки, тому що стартувати з поразки в першій грі це неприємно і несподівано, тому що всі явно розраховували на інший результат. Але попереду п'ять ігор, в яких можна боротися за очки. «Шахтар» часто з сильними командами грає краще, ніж зі слабкими», - сказав Орбу.

У матчі другого туру Ліги чемпіонів «Шахтар» прийматиме в Києві «Інтер». Зустріч пройде 28 вересня і розпочнеться о 19:45.

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 23 травня 2024, 08:26 3

Іван абсолютно нічого не показав і програв Батиржану Джукембаєву технічним нокаутом

Коментарі