Буде-Глімт – Зоря – 3:1. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку групового турніру Ліги конференцій

У четвер, 16-го вересня, відбудеться поєдинок групового турніру Ліги конференцій, в якому норвезький «Буде-Глімт» прийматиме луганську «Зорю». Матч пройде в Буде на «Аспмюра стедіум» і розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Команда Віктора Скрипника в чемпіонаті України має чотириматчеву безпрограшну серію, але гра луганчан навряд чи влаштовує вболівальників «Зорі». Перед виїздом до Норвегії «чорно-білі» зіграли внічию зі львівським «Рухом» (1:1). У груповому турнірі Ліги конференцій луганчани опинилися після того, як програли віденському «Рапіду» в плей-оф групового раунду Ліги Європи. Норвезький клуб спочатку програв у 1-му відбірковому раунді Ліги чемпіонів польській «Легії» (2:3 вдома і 0:2 на виїзді), а потім у кваліфікації Ліги конференцій пройшов ісландський «Валюр» (3:0 і 3:0), косовську «Приштину» (1:2 на виїзді і 2:0 вдома) і литовський «Жальгіріс» (2:2 на виїзді і 1:0 вдома).

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Буде-Глімт» - «Зоря». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 01:05 0

Карло не звинуватив когось конкретно, але заявив, що гравці діяли погано

Коментарі