Динамо – Бенфіка – 0:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку групового турніру Ліги чемпіонів

У вівторок, 14-го вересня, київське «Динамо» стартує в груповому турнірі Ліги чемпіонів. Першим суперником команди Мірчі Луческу стане португальська «Бенфіка». Матч пройде в Києві на НСК «Олімпійський» і розпочнеться о 22:00.

Київський клуб впевнено провів стартовий відрізок українського чемпіонату і очолює турнірну таблицю УПЛ. Перед відповідальним єврокубковим протистоянням «біло-сині» в Харкові обіграли «Металіст 1925» з рахунком 2:0. «Бенфіка» в літнє міжсезоння посилилася форвардом збірної України Романом Яремчуком, який відразу вписався в ігрову схему «орлів». Раніше київський клуб провів чотири зустрічі з «Бенфікою» та здобув тільки одну перемогу (тричі успіх святкували португальці).

Сергій Сидорчук, півзахисник «Динамо»:

- Два дні поспіль ми безперервно розбираємо нашого суперника, знаємо всі його сильні і слабкі сторони. А когось виділяти.... У «Бенфіки» на кожній позиції є сильні футболісти. Отаменді, Жоау Маріу, Піцци, Рафа Сілва, - можна половину команди назвати, не думаю, що в цьому є сенс. Команда у «Бенфіки» дуже хороша. Але ми спробуємо нівелювати їх сильні сторони.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Динамо» - «Бенфіка». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 16:13 0

Каньїсарес не очікував, що Лунін гратиме на такому рівні

Коментарі