Олег ГУСЄВ: «До збірної мене запрошував Шовковський»

Фахівця кликали у тренерський штаб національної команди

38-річний Олег Гусєв, помічник головного тренера київського «Динамо» Мірчі Луческу, розповів про те, хто запрошував його до збірної України.

«Мені телефонували і пропонували ввійти в тренерський штаб збірної України. Один із тих, хто запрошував - Олександр Шовковський. Імена інших людей я не можу назвати з особистих причин. Із Олександром Петраковим я не говорив на цю тему.

Зокрема, Шовковський сказав мені, що він входить в новий тренерський штаб в.о. тренера збірної України Олександра Петракова і запитував, чи я готовий приєднатися. Я відповів - якщо це потрібно країні, збірній, якщо мене відпустить Мірча Луческу, то я згоден. Після нашої розмови з Шовковським, із Містером чи з керівництвом «Динамо» цю тему ми не обговорювали, але пропозиція дійсно була і я відповів, що готовий працювати на благо країни, якщо це буде потрібно.

При цьому, я уточив, що маю чинний контракт із «Динамо», є керівництво, головний тренер команди - якщо вони відпустять, то я із задоволенням ввійду в тренерський штаб збірної України», - зазначив Гусєв.

Раніше в.о. головного тренера збірної України Олександр Петраков прокоментував можливе входження Гусєва в його штаб: «Я не вів з ним переговори. Не знаю, звідки ця інформація з'явилася».

Михайло Шаповалов Джерело: 1927.kiev.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 06:30 0

Гірники гарантували собі місце у кваліфікації Ліги чемпіонів

Коментарі