Ударна двохвилинка. Інгулець переміг Львів на виїзді

Львів'яни могли взяти очки, але стомилися в другому таймі

Після домашньої нічиєї в минулому турі головний тренер «Львова» Анатолій Безсмертний зробив лише одну зміну у стартовому складі. Замість Романчука в захисті діяв Крушинський. Керманич «Інгульця» Сергій Лавриненко після сенсаційної нічиєї з «Динамо» свій стартовий склад цілком логічно не змінив.

На початку гри обидва суперники намагалися подовгу контролювати м'яч, проте реальних гольових моментів біля обох воріт не виникало. А перший у грі удар в рамку воріт виявився результативним. Грисьо у штрафному суперника прийняв м'яч на груди і точно пробив низом впритул з дальньою штангою, забивши свій перший гол у нинішньому чемпіонаті. Гості мали нагоду зрівняти рахунок, коли Запорожець увірвався до штрафного, але перекинув м'яч і повз воротаря, і повз ворота.

Гра на якийсь час знову відбувалася на підступах до воріт суперників, і воротарям не доводилося рятувати свої команди від неприємностей. А ось наприкінці першого тайму пожвавлення на трибунах викликали спочатку удар головою Сітала, а згодом і Ренана Олівейри, проте обидва воротарі зіграли надійно. Також Ільющенков рятує ворота «Львова», у падінні відібравши м'яч у Сітала.

Другий тайм активніше розпочав «Інгулець», на вістрі атаки якого діяв Сітало. Знову Артем втрачає момент, коли після його удару головою під поперечину Ільющенков перевів м'яч на кутовий. І все ж, зусилля гостей призвели до красивого голу. Опанасенко навісив до штрафного на Козака, і Олександр головою пробив повз воротаря.

Не встигли «містяни» оговтатися від такого розвитку подій, як через хвилину пропустили і другий гол. Після передачі Запорожця Сітало, побачивши, що воротар залишив штрафний, холоднокровно пробив здалеку повз Ільющенкова у незахищені ворота. Контрвипад «Львова» теж був небезпечним, але Ренан Олівейра не зумів перехитрити досвідченого Шуста.

Гості могли і закріпити свою перевагу, коли після пасу Сітала на ударну позицію виходив Шарай, котрий влучив у ногу Ільющенкова. Підопічні Анатолія Безсмертного прагнули уникнути поразки. І таку нагоду мав Брікнер, який потужно пробив поруч з рамкою воріт.

У підсумку, «Інгулець» здобув свою першу перемогу в нинішньому чемпіонаті та першу (!) в УПЛ вольову перемогу - у 30-й грі. А «Львів» на своєму полі зазнав 30-ї поразки та пропустив 100-й домашній гол (після удару Сітала). Загалом «Львів» не перемагає в чемпіонатах вже 7 ігор поспіль: 3 нічиї та 4 поразки, а пропускає голи впродовж 8-ми матчів - 15 м'ячів.

Українська Прем'єр-ліга. 5 тур.

«Львів» - «Інгулець» - 1:2.

Грисьо, 14 - Козак, 53, Сітало, 54.

Довгий, 45+1.

«Львів»: Ільющенков, Крушинський, Махмутовіч, Якимець, Політило (Чір'як, 83), Ернест, Грисьо (Нич, 72), Ренан, Довгий (Брікнер, 72), О. Зозуля, Альваро (Шина, 72).

«Інгулець»: Шуст, Салем, Запорожець, Шарай (Асмелаш, 89), Полегенько, Козак (Коваленко, 64), Бартулович (Коробенко, 65), Сітало (Гопей, 79), Шишка (Поспєлов, 89), Опанасенко, Ковальов.

Арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ).

Стадіон: «Арена Львів» (Львів).

ЛЬВІВ - ІНГУЛЕЦЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Юрій Назаркевич Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 00:05 16

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Коментарі