Ворскла – Львів – 4:1. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 3 туру Української Прем'єр-ліги

В неділю, 3 серпня, відбудеться поєдинок 3 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть полтавська «Ворскла» і ПФК «Львів». Гра відбудеться в Полтаві на полі стадіону «Ворскла» ім. О. Бутовського, початок - о 19:30.

Після безславного завершення єврокубкової компанії полтавській команді залишається тільки зосередитися на внутрішніх змаганнях. Що вона, в принципі, і робить - 4 набраних очки в двох матчах є досить пристойним результатом, причому в минулому турі «Ворскла» вперше зуміла втримати свої ворота на замкові. ПФК «Львів» почергово вирішує проблеми - спершу з стадіоном (там все пройшло більш-менш нормально), потім з коронавірусом (спалах в команді не перешкодив проведенню матчів). Щоправда, вийшло набрати тільки одне очко, але при цьому була гра в попередньому турі з віцечемпіоном( яка, хоч і закінчилася розгромною поразкою, показала, що львів'яни мають розуміння, що робити далі). Можливість набрати більше буде вже в неділю, оскільки суперник хоч і міцний, проте зовсім не безгрішний.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Ворскла» - «Львів». За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 07:42 19

Франк Лебеф висловився про гру українського вінгера

Коментарі