КОСТИШИН: Куди нам ходити, якщо збірна не обіграла ані фінів, ані Казахстан

Наставник «Колоса» – про майбутнє протистояння проти «Шахтаря» з Караганди

Головний тренер «Колоса» Руслан Костишин поділився очікуваннями від першого матчу 3-го кваліфікаційного раунду Ліги конференцій проти казахстанського «Шахтаря» з Караганди.

- Ми мріяли грати в Лізі Європи. Намагалися зайняти потрібне місце, щоб зіграти ці матчі. Так що чекаємо протистояння з великою насолодою, але чекаємо складного матчу. Тому що суперник складний. Якщо команда обіграла «Стяуа», то вона заслуговує на повагу і це не просто так.

- Чи є кадрові проблеми?
- Кадрових немає, але я ніколи на них не скаржився. Хто здоровий, той і грає. Травмувався Мамаду і вже давно в лазареті Жека Морозко. Всі інші в строю.

- Які у суперника сильні й слабкі сторони?
- Ну, як я зараз почну говорити, якщо тренери дивляться... Це бійцівська команда, яка виграє багато єдиноборств. Тому матч буде непоступливий. За якою схемою вони грали ми вивчали. Просто я промовчу це питання. Навіщо я буду розповідати про сильні або слабкі сторони суперника?

- У минулому році ви спробували виступити в єврокубках, зараз від вас чекають більшого...
- Тоді ми виступили вдало. Так, ми програли «Рієці», але програли в рівній грі, могли вигравати в основний час. А в додатковий вони задавили нас габаритами, коли був не футбол, а водне поло. Ми не винні, що у нас маленькі футболісти підібралися, а у них великі. Очікування набагато більше, з нас буде більший попит. Тим більше, вилетіла «Ворскла», Україні не вистачає очок. Обговорюється така тема, мовляв, навіщо виходили «Ворскла» і «Колос», в команди не вірять.

Зараз всі команди вміють грати у футбол в єврокубках. Так що гра покаже. Ми налаштовуємося і хочемо пройти далі. Не треба недооцінювати країни, тому що дуже багато бруду вилилося на «Ворсклу» після того, як вони не пройшли фінів. Так а куди нам ходити, якщо збірна України не обіграла ані фінів, ані Казахстан. Мені неприємно, що всі накинулися на «Ворсклу».

Матч «Колос» - «Шахтар Караганда» відбудеться у четвер, 5 серпня. Початок о 21:00.

Денис Шаховець Джерело: ФК Колос
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:40 2

Дивіться відеоогляд матчу 34-го туру Ла Ліги 2023/24

Коментарі