Фенербахче – Динамо – 1:1. Текстовая трансляция матча

Стенограма товариського поєдинку київського клубу

В середу, 4 серпня, відбудеться товариський матч, в якому гратимуть турецький «Фенербахче» і київське «Динамо». Гра відбудеться в Стамбулі на полі Олімпійського стадіону Ататюрка, початок - о 19:00.

«Динамо», на відміну від своїх чотирнадцяти суперників у чемпіонаті, зіграло тільки одну офіційну гру в сезоні (стільки ж - «Минай», з яким кияни гратимуть пізніше) - був розгромлений рівненський «Верес» (4:0). Проте нестачу офіційних матчів компенсовує досить велика кількість товариських ігор на зборах. Серед суперників в тому числі були «Ніцца», «Атлетік», мав бути «Вільярреал», пізніше планується гра з «Інтером»... Як бачимо, список досить солідний, а «Фенербахче» органічно в нього вписується. В матчі з «Вересом» Мірча Луческу використовував на вістрі атаки Гармаша, тому буде цікаво подивитися, хто зіграє з турками - Денис, Вербіч, Шкурін (який, здається, після матчу з іспанцями впав у немилість), новачок Рамірес, практично списаний Супряга? Відповідь на це та інші питання побачимо на полі.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Фенербахче» - «Динамо». За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 травня 2024, 09:43 7

Григорій Козловський подякував гравцям і тренерському штабу

Коментарі