Все обличчя у крові. Денис Берінчик побив ірландця Лобова на голих кулаках

Бій під егідою Mahatch був достроково зупинений після четвертого раунду

Український боксер Денис Берінчик (15-0, 8 КО), володар пояса WBO International у легкій вазі, взяв участь у незвичайному поєдинку.

24 липня у Палаці спорту в Києві Берінчик провів бій на голих кулаках проти екс-бійця UFC Артема Лобова (MMA: 13-15-1, Bare Knuckle FC: 2-1), уродженця Росії, який нині представляє Ірландію.

Формат кулачного бою - 5 раундів по 2 хвилини.

Весь поєдинок Денис володів перевагою. У Берінчика була перевага в швидкості роботи рук, і технічно українець виявився більше підготовленим до дуелі. У клінчах теж Денис перевершував опонента. В результати двічі, у 3-му та 4-му раундах, рефері відраховував нокдаун для Лобова.

Бій був достроково зупинений після 4-го раунду через відмову Артема Лобова від продовження поєдинку. У ірландця все обличчя було в крові, і Російський молот вирішив не виходити на останній 5-й раунд.

Денис Берінчик: «Дякую всім, що тут зібралися. Вітаю опонента Артема Лобова. Дякую, що погодився битися з непереможеним боксером. Супернику респект. Дебют вдався. На кулаках битися сподобалося. Думаю, що це не кінець, а тільки початок. Хочу подякувати своїй команді та всім, хто мені допоміг».

Артем Лобов: «Дякую всім за підтримку. Може, з вагою трохи перегнув. Багато скинув, зважування пізно було. Я знав, що Денис - висококласний боєць. Тому з ним і хотів побитися. Навіщо виходити з х*р знає ким. Якщо вже виходити - то з сильними пробувати та до зірок йти. Якщо не вийде - будеш поруч з Місяцем. Вітаю Дениса, для мене була велика честь попрацювати тут. Швидше за все, я буду зав'язувати. Немає вогню в серці, який раніше був. Сюди просто виходив подивитися, як і що. Дякую всім і особливо моїй команді».

Фото бою: Денис Берінчик (Україна) - Артем Лобов (Ірландія)

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 12:00 8

26–29 квітня відбулися матчі 33-го туру чемпіонату Іспанії 2023/24

Коментарі