Сергій ПАЛКІН: Головне завдання - потрапити в груповий етап Ліги чемпіонів

Гендиректор «Шахтаря» - про жеребкування кваліфікації Ліги чемпіонів

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін прокоментував підсумки жеребкування третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, яке звело «гірників» з бельгійським «Генком»:

- Жеребкування Ліги чемпіонів. «Генк» - оптимальний суперник? Або хотілося б бачити іншу команду?
- Якщо ми прагнемо демонструвати гарний футбол у Лізі чемпіонів, природно, повинні вигравати й проходити таких суперників. Можемо постійно гадати, хто краще і хто гірше, однак питання в тому, що ми маємо бути впевненими у своїх силах і показати той футбол, заради якого всі сьогодні працюємо, з урахуванням нового тренерського штабу й футболістів, які прийшли до нас. У «Генка» є кілька топових футболістів, команда досить серйозна, недооцінювати її не можна. При цьому ми повинні демонструвати свій футбол, гарну гру та проходити далі.

- Чи обговорювали результати жеребкування з Роберто Де Дзербі? Що він думає про суперника?
- Так, ми всі один з одним поговорили. Кваліфікація Ліги чемпіонів - це досить серйозна подія. Поділилися думками, і вони збігаються. Якщо ми прагнемо про себе заявити в Лізі чемпіонів, то повинні грати на максимумі, при цьому поважати суперника й розуміти, що легких і прохідних матчів не буде.

- Чи має «Шахтар» глобальні завдання у єврокубках?
- Повинні потрапити до групового етапу Ліги чемпіонів - це головне завдання. Усі концентруються саме на цьому напрямі. Далі буде видно, адже все залежить і від суперників, і від ситуації. А на сьогодні тільки таке завдання.

Олег Дідух Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 07:42 18

Франк Лебеф висловився про гру українського вінгера

Коментарі