І тут не можна. Рух не зможе проводити домашні матчі на стадіоні Динамо

Львівському клубу ніде грати

Львівський «Рух», незважаючи на прийдешній старт нового чемпіонату України, до цих пір ще не затвердив домашній стадіон, на якому прийматиме суперників.

18 липня, після того як львів'яни не змогли домовитися з орендою «Арени Львів» та отримали відмову на проведення матчів на стадіонах «Україна» у Львові та на Центральному стадіоні в Тернополі, «Рух» звернувся з листом до київського «Динамо», дозволити львів'янам заявити для домашніх матчів стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського.

Однак, як зазначає джерело в УАФ, комітет зі стадіонів УАФ не зможе піти назустріч «Руху» і заявити клубний стадіон «Динамо» для проведення домашній матчів в УПЛ. Головний мотив відмови - географічна «прописка» «Руху», який за регламентом не може проводити домашні матчі так далеко від свого місця реєстрації.

Також, за наявною інформацією, дедлайн по ситуації з домашнім стадіоном для «Руху» - 19 липня. Якщо до вечора львів'яни не зможуть домовитися про оренду «Арени Львів», з великою часткою ймовірності львів'яни не отримають документи по атестації для участі в новому чемпіонаті.

Максим Гаптар Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 13:43 0

Артем зіграв чудовий матч проти «Барселони»

Коментарі