Динамо – Етуаль – 2:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма товариського поєдинку київського клубу

У неділю, 18 липня, відбудеться товариський матч між київським «Динамо» і швейцарським «Етуалем». Гра відбудеться у Мерені (Швейцарія), початок - о 18:00.

На цьому етапі других зборів, коли в списку суперників київського клубу звучать назви «Ніцца», «Атлетік» чи «Вільярреал», знайшлося місце для спарингу і з не такою іменитою командою. Ризикнемо спрогнозувати, що Мірча Луческу дасть шанс проявити себе виконавцям, які досі отримували менше ігрового часу. Крім того, в складі вже є збірники, якраз їм у якості втягуючого матчу «Етуаль» підійде. Але це тільки в теорії, а на практиці ми знаємо багато випадків, коли закидання шапками до матчу закінчилося плачевно. Проте є чуйка, що в неділю кияни реабілітуються за прикру суботню поразку від «Ніцци» (1:2). Нагадаємо, що досі на зборах «Динамо» не програвало, проте перемог також було небагато - матчі київського клубу закінчувалися переважно внічию. Також цікаво буде подивитися, чи продовжить свою гольову серію новачок команди Шкурін, який забиває в кожному матчі, коли виходить на поле, відзначившись вже тричі.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Динамо» - «Етуаль». За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 05:51 0

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді

Коментарі