Олександр ДЕНИСОВ: «Пенальті у ворота Данії підмочив репутацію Євро-2020»

Відомий журналіст – про скандальний вихід Англії у фінал чемпіонату Європи

Директор телеканалів «Футбол 1/2/3» Олександр Денисов прокоментував перемогу збірної Англії над національною командою Данії (2:1) в матчі 1/2 фіналу Євро-2020.

«Данці почали Євро з драматичної ноти, втратили Еріксена, злітали в Баку, добряче обіграли Росію, пройшли в плей-оф. І отримали ось такий пенальті... Мені здалося, що одним з найбільш заряджених гравців сьогодні був Каспер Шмейхель. Стартовий склад данців був передбачуваний.

Саутгейту передрікали непростий матч після України. Сьогодні Англії довелося постаратися. У стартовому складі вийшов Сака, який не грав у чвертьфіналі. Англія до цього матчу забила всі свої голи з центральної зони. Данці робили ставку в цьому матчі на стандарти. Якщо Англія і повинна була пропустити на цьому Євро, то цей гол мав бути таким шикарним. Гол Англії також шикарний. Знову з центральної зони, знову не втримали... протягом 90 хвилин Саутгейт зробив тільки одну заміну. Вийшов Гріліш. У данців пішли заміни від 60-тої хвилини. Вийшли Поульсен, Норгард, Васс.

Не варто забувати, що УЄФА реалізувало систему ВАР після того, як Стерлінг спіткнувся об траву в матчі з Шахтарем. Сьогодні Стерлінг все поміняв назад. Навіть маючи ВАР, присутній людський фактор. Цей пенальті заплямував репутацію турніру. Я думаю, що якби дійшло до серії пенальті, Шмейхель виграв би цю серію.

При всій цій історії з другим голом, Англія пройшла цей турнір дуже рівно. Крім того, що англійці грали вдома, вони не пустили в країну уболівальників данців. Кейн круто проводить це Євро. Він вирішує і забиває. Він лідер Англії на цьому Євро», - сказав Денисов.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 квітня 2024, 21:16 21

26 квітня Металіст обіграв Кремінь 2:1 у 6-му турі Першої ліги у Групі вильоту

Коментарі