В'ячеслав ГРОЗНЫЙ: «Шевченко повезе збірну на чемпіонат світу»

Експерт висловився про майбутнє наставника збірної України

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний підбив підсумки виступу національної команди на чемпіонаті Європи. Україна дійшла до чвертьфіналу, де поступилася Англії (0:4).

«Для збірної України 1/4 чемпіонату Європи - це історичне досягнення. Ми увійшли до вісімки найкращих команд Європи, це супер. Для всієї України це великий успіх і фантастичний результат. Претензії до футболістів і тренерів будуть завжди - така реальність. Адже ми визнаємо, що програли Англії за всіма статтями, ми і з Австрією погано грали. Але результат такий, що ми дійшли до чвертьфіналу. Це не можна скидати з рахунків: програючи, ти отримуєш більше користі для майбутнього, ніж здобувши перемогу. Упевнений, тренерський штаб збірної України зробить правильні висновки і постарається зробити все можливе для зміцнення команди.

Розмови про відставку Шевченка? Я поки не чув такого в Україні, але в кожній країні є люди, які будуть просувати таку думку, що будуть незадоволені. Це особливість нашої професії, де від любові до ненависті один крок. Однак я впевнений, що ніяких проблем не буде - Шевченко буде далі готувати команду і повезе її на ЧС. Так, виконком Федерації завжди заслуховує підсумки, але ми ж розуміємо, що за 1/4 потрібно тільки аплодувати. А Шевченку - посміхатися, коли на прес-конференції ставлять запитання про відставку. Не більше того», - сказав Грозний.

Максим Гаптар Джерело: Sport24.ru
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 13:59 2

Кріс Алгієрі пояснив, чому британцеві потрібно виходити на реванш

Коментарі